keskiviikko 28. elokuuta 2013

Päivä 7 - Kanada: Peterborough - Montreal

Harley Davidson huoltopäivä eli löysiä pultteja ja muuta sellaista. 

Aamun lähtö pysähtyi nopeasti kun tien varrelta löytyi HD-korjaamo. Kolmessa eri pyörässä oli pientä laittoa ja nyt niiden korjaamiseen tuli mahdollisuus. Ihan hyvä juttu, mahtava palvelu, ottivat meidät heti sisään, kuljetuksen lähibaariin ja hey c'mon, koko paketin.

Kello oli jo 12.30 kun pääsimme oikeasti tielle ja meillä oli vielä reilu 400km to go. Pätkä Ottawaan runtattiin moottoritietä eli siis tylyä ajoa.

Siirryimme ranskankieliselle alueelle, c'est bon, tosin outoa kyllä, mutta kelasin pikku rusinassani että ollaanks' me tultu huomaamatta uuteen maahan?

Lähetysminen Montrealiin tuli pitkin pieniä teitä, about noin sata risteystä ja stop-merkkiä. Hotelli keskellä isoa kirkonkylään, suihku ja syömään tyylikkääseen ravintolaan. Ruuan jälkeen elävää musiikkia, pari whiskiä ja bändejä on näköjään yhdellä kadunpätkällä enemmän kuin yksi motoristi pystyy ottamaan vastaan.

Nyt vieläkin soi elävä musiikki hotellihuoneeseen, svengaa hyvin, mutta nyt on laitettava silmät kiinni koska aamulla mennään taas.

Montreal, it would be easy to fall in love with you.

Huomenna back to USA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti